Mirjam

Ik ben Mirjam van Wijngaarden, geboren in Nijmegen op 25 augustus 1969. Van nature ben ik open, spontaan en enthousiast en sta ik positief in het leven. Mijn intuïtie is mijn beste raadgever en mijn gevoel laat me niet vaak in de steek.

Ik hou van dansen, skiën, wandelen, lezen en sociale activiteiten en ik vind het fijn om bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling. 

Conform de Me.scan ben ik een mensgericht leider en een visionaire communicator. Deze natuurlijke talenten kan ik in mijn eigen bedrijf volledig inzetten en daar geniet ik enorm van. Op het moment dat ik op deze manier werk, ervaar ik een soort moeiteloosheid; ik doe alleen nog wat echt bij mij past. 

De laatste jaren heb ik een bepaalde rust over me gekregen; ik kan nog steeds hard werken, maar ik hoef me niet meer zo te bewijzen. Ik weet tegenwoordig heel goed wat ik te bieden heb en kan, onder andere door puur mezelf te zijn, een waardevolle bijdrage leveren.

Als ik van "niets" "iets" mag maken, dan ben ik op mijn best. Dat geldt voor het opzetten van een HR-afdeling, het beste uit mensen halen, maar ook het inrichten van ruimtes. Met mijn oog voor details is het voor mij een uitdaging om met weinig middelen iets heel moois neer te zetten.

Opleidingsachtergrond

Naast mijn levens- en organisatie-ervaring, heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd die er allen toe bijgedragen hebben dat ik geworden ben wie ik nu ben.

  • HBO Personeel & Arbeid
  • Organisatiepsychologie
  • NLP-practitioner
  • Diverse intuïtieve trainingen
  • Talent coach - Talentenscan (Me.Master 1 en 2)
  • Mindfulness