HR-advies

In mijn rol als HR-adviseur heb ik de afgelopen 25 jaar diverse organisaties van heel dichtbij mogen leren kennen en ondersteunen. Gedurende deze periode heb ik een schat aan (mensen)kennis opgedaan.

Als generalist ben ik bekend met de vele aspecten van het HR-vakgebied (in-, door- en uitstroom). Ik ben iemand die graag doorpakt en van actie houdt. Knelpunten zijn voor mij vaak heel herkenbaar en ik heb aan een half woord meestal genoeg.

Inzetbaarheid

Ik ben breed inzetbaar binnen het HR-speelveld, maar mijn voorkeur gaat uit naar trajecten op het gebied van:

  • talentontwikkeling;
  • begeleiding leidinggevenden en medewerkers;
  • vermenselijken van organisaties.

Mijn visie 

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Het is van wezenlijk belang om hen positief te benaderen. Luisteren naar wat hen bezighoudt, inzicht geven in hun talenten en het inzetten van deze talenten, heeft als bijna vanzelfsprekend resultaat dat medewerkers de grootste ambassadeur van een organisatie worden. De klant staat op deze manier heel natuurlijk centraal. 

Mijn missie 

Ervoor zorgen dat leidinggevenden en medewerkers zich goed voelen en op de juiste plek zitten, zowel zakelijk als privé. Dit betekent dat ze doen waar ze goed in zijn, hun talenten inzetten en de juiste beslissingen voor zichzelf durven te nemen. Dit alles met als doel: optimaal functionerende medewerkers die vol trots en enthousiasme een bijdrage leveren aan uw organisatie.

 


Investering

HR-advies